Hej tøser.
Her er bloggen med de dejligste retter og lækkerier!
Jeg håber vi alle får mange glæder af denne hyggelige madblog.

onsdag den 14. marts 2007

Har I fået Ristaffel før ???

Ristaffel

Ingredienser

  • Ris
  • Kalkunbryst
  • 1 pk. Champignon
  • 1 pk. Pebermix
  • 1 Løg
  • 1 dåse Bambusskud
  • Ca. ½ dl. Soya
  • Lidt kulør
  • Salt og Peber
  • 1/4 dl. Madlavningsfløde
  • Kokos
  • Peanuts
  • Rosiner
  • Ananas
  • 2-3 Bananer
  • 1 dåse Minimajs

Fremgangsmåde

Skær kalkunbrystet i små tern. Brun dem i en varm wok eller stor gryde med olie i. Skær løg i små strimler og put dem ned til kalkunternene. Hæl soya over. Skær champignon og peberfrugt i henholdsvis skiver og tern og tilsæt lidt over halvdelen (resten gemmes som tilbehør) i retten sammen med bambusskud inkl. væsken. Hæl væsken fra minimajsen i retten. Lad retten småsimre i ca. 20 min.

Rist kokos på en tør varm pande til det er brunt. Rør rundt hele tiden. Skær minimajs, ananas og bananer i små stykker og hæl det hver for sig i små skåle sammen med det afkølet ristet kokos, peanuts, rosiner, champignon og peberfrugt. (Vent med at skære bananerne til lige før servering, så de ikke bliver brune.)
Kog vand m/salt til ris. Tilsæt ris.

Hæl eventuelt lidt vand i kalkunretten, hvis du ikke synes, der er væske nok i som sovs. Tilsæt evt. lidt kulør hvis du ikke synes om farven. Hæl madlavningsfløde i. Lad det koge op og smag til med salt og peber. Server sammen med ris og alt tilbehør. SKAL spises med kinesiske pinde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar