Hej tøser.
Her er bloggen med de dejligste retter og lækkerier!
Jeg håber vi alle får mange glæder af denne hyggelige madblog.

tirsdag den 25. september 2007

Man skal altid have en ekstra dessert liggende...

Daim / Dumle is

Ingredienser
  • 1 ltr. Vanilleis
  • 100 g. Daim eller Dumle
  • 100 g. Smeltchokolade

Fremgangsmåde

Hak Daim eller Dumle i små stykker.
Skær isen i skiver og rør det godt sammen med Daim eller Dumle stykkerne.
Læg den færdige is i en form eller skål. Læg isen i fryseren i nogle timer eller længere.

Inden servering, smelt overtrækschokoladen i en frysepose i microbølgeovnen. Rul posen for hver 20. sek, så chokoladen ikke brænder på. Klip meget lidt af det ene hjørne og sprøjt den varme chokolade på isen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar