- 1 ltr Vanilleis (4-5 ltr til Tupperware forme)
- 50 g. Mørk eller lys chokolade
- 50 g. Mandler
- Overtrækschokolade
- Marcipan
- Rød og grøn farvestof
Fremgangsmåde
Hæld kogene vand over mandlerne, så de er nemme at smutte. Hak derefter mandlerne i små stykker og rist dem på panden. Hak chokoladen i små stykker.
Skær isen i skiver og rør det godt sammen med chokoladen og de kolde ristede mandler. Læg den færdige is i forme. (evt. Tupperware jelloforme). Stil isen i fryseren til dagen efter.
Bland marcipan med henholdsvis rød og grøn farvestof og form 7 lyserøde roser og 6 grønne blade.
Tag isen ud af formene og stil den lille is oven på den store is. Smelt overtrækschokoladen, evt. i mikrobølgeovn (husk at røre hver 20 sek.), og hæld det i en frysepose og klip meget lidt af det ene hjørne og sprøjt den varme chokolade på islagkagen, undlad dog at sprøjte chokolade på toppen. Tag lidt af isen i midten af toppen og sæt roserne i en ring med én i midten og læg bladene imellem roserne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar