Ingredienser
- Hamburgerryg
- Kartofler
- Majskolber
- Frosne ærter
- Frosne bønner
- Knorr champignon sovs
- Friske champignon
- Frisk blomkål
Fremgangsmåde
Sæt vand over kog. Læg hamburgerryggen i det kogende vand, så det dækker hamburgerryggen. Lad den koge i ca. 45 min. Sluk derefter vandet og lad den stå i vandet i ca. 45 min.
Skræl eller skrab kartoflerne og sæt dem over kog med salt. Lad dem koge ca. 30 min.
Skyl blomkålen og skær dem i små buketter. Kog dem i saltet vand i ca. 5 min. Kog ligeledes de frosne bønner i ca. 5 min i saltet vand.
Skræl majskolberne og kog dem i saltet vand i ca. 5 min.
Hæl de frosne ærter i saltet kogende vand og sluk straks for blusset. Lad dem ligge i et par min. Hæl så vandet fra.
Lav sovsen efter brugsanvisningen, men tilsæt et par champignoner skåret i skiver og lad det simre et par minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar