Hej tøser.
Her er bloggen med de dejligste retter og lækkerier!
Jeg håber vi alle får mange glæder af denne hyggelige madblog.

onsdag den 16. december 2009

Hvad er en jul uden...


Ris á lá mande

Ingredienser

Risengrød

  • 1½ ltr. Letmælk
  • 230 g. Risengrød (Nordic food)
  • 1 Vanillestang
  • Salt

Ris á lá mande

  • Ca. 1 dl. Sukker
  • Ca. 2 tsk. Vanillesukker
  • ½ ltr. Piskefløde
  • 100 g. smuttede hakkede madler
  • Kirsebærsovs

Fremgangsmåde

Risengrød

Kog risengrøden dagen før. Følg vejledningen på posen. Flæk vanillestangen på langs og skrab kornene ud. Kog stangen og kornene med i risengrøden.

Ris á lá mande

Pisk fløden. Tilsæt sukker og vanillesukker. Vend det forsigtigt med risengrøden og de hakkede mandler. Smag til med sukker.
Server med lun kirsebærsovs.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar