Hej tøser.
Her er bloggen med de dejligste retter og lækkerier!
Jeg håber vi alle får mange glæder af denne hyggelige madblog.

tirsdag den 14. oktober 2008

Lige lidt ekstra...

Marengs

Ingredienser
  • 3 Æggehvider
  • 2 dl. Sukker
  • 2 Spsk. Kakaopulver
  • Smeltechoklade

Fremgangsmåde

Pisk æggehviderne stive og kom sukker i og pisk videre i ca. 5 min. Kom kakaopulver i og pisk igen.
Brug 2 spise skeer til at sætte marengs på en bageplade med bagepapir på.
Bag dem ved alm. Ovn i ca. 1½ time ved 115°g.
Lad kagerne køle helt af, og pensl dem derefter i smeltet overtrælschokolade og hæld resten af chokoladen i en pose, og klip en lille bitte hul i hjørnet af posen. Sprøjt tynde strimler frem og tilbage over kagerne. Lad chokoladen stivne før servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar