
2 tsk. salt
⅟₄ tsk. peber
2 spsk. sennep
1 æg
2 spsk. hakket løg
4-6 spsk. svinebouillon
3 spsk. rasp
Skiveskåret bacon
ca. 2 dl svinebouillon
ca. 1 dl piskefløde
1-2 tsk. ribsgelé
Ælt kødet med krydderier, æg, væske og rasp. Form farsen til et aflangt brød, Læg det i et velsmurt, ildfast fad eller lille bradepande. Læg baconskiverne tæt sammen på skrå over kødet. Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen ved 225° i ca. 15 min. Hæld bouillon og fløde over kødet, når det er let brunt.
Dæmp varmen til 170° og videresteg "haren" i 40-45 min. Dryp af og til haren under stegningen.
Hæld stegeskyen fra haren gennem en sigte op i en kasserolle. Spæd evt. skyen op med mere bouillon og fløde. Lad skyen indkoge, og smag den til med lidt gelé. Kulør tilsættes.
Tilbehør: kogte eller hasselback kartofler - asier
Ingen kommentarer:
Send en kommentar