
Dej:
250 g margarine
200 g sukker
4 æggeblommer
2 dl mælk
150 g mel
3 tsk. bagepulver
Marengs:
4 æggehvider
300 g sukker
2 tsk vaniliesukker
Creme:
2,5 dl piskefløde
2,5 dl creme fraiche
Frugt til fyld
Fremgangsmåde:
Dej:
Smeltet margarine røres godt sammen med sukker. Æggeblommerne blandes i ét ad gangen. Efterfølgende røres mælk, mel og bagepulver forsigtigt i massen.
Massen smøres på en bradepande.
Marengs:
Æggehviderne piskes stive. Sukker og vaniliesukker blandes i.
Marengs lægges ovenpå dejen.
Sættes i en forvarmet ovn (200°) i cirka 25 minutter - indtil marengsen er lysebrun. Tages ud og køles af.
Creme:
Fløden piskes og blandes med creme fraiche.
Når kagen er afkølet smøres creme over, og derefter pyntes den med frugt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar