Hej tøser.
Her er bloggen med de dejligste retter og lækkerier!
Jeg håber vi alle får mange glæder af denne hyggelige madblog.

torsdag den 4. november 2010

Marengskage med frugt


Dej:
250 g margarine
200 g sukker
4 æggeblommer
2 dl mælk
150 g mel
3 tsk. bagepulver

Marengs:
4 æggehvider
300 g sukker
2 tsk vaniliesukker

Creme:
2,5 dl piskefløde
2,5 dl creme fraiche

Frugt til fyld

Fremgangsmåde:

Dej:
Smeltet margarine røres godt sammen med sukker. Æggeblommerne blandes i ét ad gangen. Efterfølgende røres mælk, mel og bagepulver forsigtigt i massen.
Massen smøres på en bradepande.

Marengs:
Æggehviderne piskes stive. Sukker og vaniliesukker blandes i.
Marengs lægges ovenpå dejen.

Sættes i en forvarmet ovn (200°) i cirka 25 minutter - indtil marengsen er lysebrun. Tages ud og køles af.

Creme:
Fløden piskes og blandes med creme fraiche.

Når kagen er afkølet smøres creme over, og derefter pyntes den med frugt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar