Tilberedningstid: 55 min.
Antal kuverter: 6
4 filetter af kyllingebryst
310 g makaroni albuer
0,6 dl olivenolie
1 løg, hakket
1 gulerod, hakket
3 skiver bacon, hakket
440 g tomatsuppe på dåse
90 g creme fraiche
185 g revet cheddarost
Kyllingekødet trimmes for fedt og sener. Forvarm ovnen til 180°. Makaronien koges al dente i en stor gryde spilkogende vand tilsat salt, og sigtes.
Skær kyllingen ud i lange strimler og dernæst i terninger. varm olien i en tykbundet pande. Steg kyllingestykkerne hurtigt ved høj varme til de er brune, men ikke gennemstegte; lad kyllingen dryppe af på køkkenrulle. Tilsæt løg, gulerødder og bacon. Omrøres ved moderat varme i 10 min. Tilsæt tomatsuppe, bring det i kog og lad det simre i 5 min. Tages af varmen.
Bland pasta, kylling, tomatblanding og creme fraiche. Smages til med salt og peber. Fordeles i et lavt, ovnfast fad og osten kommes over. Bages i 20 min., eller til den er gylden og gennembagt.
Serveres med salat og flutes.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar