Hej tøser.
Her er bloggen med de dejligste retter og lækkerier!
Jeg håber vi alle får mange glæder af denne hyggelige madblog.

torsdag den 4. november 2010

Ovnbagt kylling og makaroni

Forberedelsestid: 20 min.
Tilberedningstid: 55 min.
Antal kuverter: 6

4 filetter af kyllingebryst
310 g makaroni albuer
0,6 dl olivenolie
1 løg, hakket
1 gulerod, hakket
3 skiver bacon, hakket
440 g tomatsuppe på dåse
90 g creme fraiche
185 g revet cheddarost

Kyllingekødet trimmes for fedt og sener. Forvarm ovnen til 180°. Makaronien koges al dente i en stor gryde spilkogende vand tilsat salt, og sigtes.

Skær kyllingen ud i lange strimler og dernæst i terninger. varm olien i en tykbundet pande. Steg kyllingestykkerne hurtigt ved høj varme til de er brune, men ikke gennemstegte; lad kyllingen dryppe af på køkkenrulle. Tilsæt løg, gulerødder og bacon. Omrøres ved moderat varme i 10 min. Tilsæt tomatsuppe, bring det i kog og lad det simre i 5 min. Tages af varmen.

Bland pasta, kylling, tomatblanding og creme fraiche. Smages til med salt og peber. Fordeles i et lavt, ovnfast fad og osten kommes over. Bages i 20 min., eller til den er gylden og gennembagt.

Serveres med salat og flutes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar